Kasvohoidolla ja ripsien pidennyksillä uutta potkua arkeen

Yleensä kasvohoitoihin tulevat aikuiset ihmiset, mutta kasvohoitoja voidaan myös tehdä nuoremmille, kuten teini-iässä oleville, mikäli kärsii iho-ongelmista.
Aikuisille, jotka haluavat säilyttää heleän ihon, suositellaan erilaisia kasvohoitoja noin yhden kuukauden välein. Kasvohoitoja on erilaisia, joista käyn läpi muutamia. 

Peruskasvohoito, jossa tehdään ihon puhdistus, kuorinta, mekaaninen ja/tai ultraäänipuhdistus sekä yleensä viimeiseksi kasvonaamio, sopii melkein kenelle tahansa. Kasvohoidossa ihonhoitotuotteet valitaan aina asiakkaan ihotyypin mukaan. Aina voi itse päättää käykö kauneushoitolassa, jossa käytetään luonnonkosmetiikka tai hienolla teknologialla tehtyä modernia kosmetiikkaa. Alla olevien palveluiden hinnat löydät helpoiten hinnasto-sivultamme.

Akneihonhoito myös kauneushoitolastamme

Ultraäänihoitoa ja timanttihiontaa Joensuussa

Ultraäänikasvohoito tehdään ultraäänilaitteella. Ultraäänilaite tekee periaatteessa saman kuin mekaaninen ihonpuhdistus, eli puhdistaa ihoa, finnit puristetaan, sillä erolla, että kosmetologi ei itse käytä käsiään, vaan laitetta. 
Tänä päivänä ultraäänikasvohoidot ovat suosittuja ja tehokkaita. 
Mikäli olet kovin herkkä, voi ultraääni-ihonhoito tuntua hieman epämiellyttävältä, mutta kauneuden eteen tulee kärsiä, vanhan sanonnan mukaan. 

Mikäli sinulla on iho-ongelmia, voi timanttihionta olla sinulle hyvä vaihtoehto.

Timanttihionta kuulostaa vaikealta sanalta, mutta se on täysin looginen – ihoa hiotaan laitteella, joka on ikään kuin hiekkapaperi, mutta paljon hellävaraisempi. Yleensä iho-ongelmista kärsivillä on herkempi iho, joten iho saattaa punoittaa reilusti tämänkin kasvohoidon jälkeen, mutta ärsytys helpottaa kyllä muutamien tuntien kuluttua. 

Ammattimaisessa kauneushoitolassa kosmetologi voi myös siistiä tai nyppiä kulmakarvasi samalla hoitokerralla, sekä monesti ihonhoitoon kuuluu myös lyhyt kasvohieronta.

Ihon kuntoon vaikuttaa oleellisesti myös ruokavalio, joten etenkin jos kärsit aknesta, couperosasta, ihottumasta, ekseemasta, finneistä, lisääntyneestä talinerityksestä, voit varmasti parantaa ihon kuntoasi syömällä oikein. Vettä tulee juoda vähintään 2 litraa päivässä, ja kasvohoidon jälkeen on hyvä muistaa juoda vielä vähän enemmän jotta kuonat, finnit ja muut pääsevät tulemaan pois.

Pidennyksiä vai tuuhennuksia ripsiin?

Melkein jokaisella naisella on tai on jossakin vaiheessa elämää ollut ripsienpidennys, tai, sitten miettivät ottavansa pidennykset. 
Monilla on hauraat ja ohut ripset, joten on luonnollista haluta pidentää ja parantaa ulkonäköään ripsien avulla. Ripsienpidennystä voidaan kutsua myös ripsientuuhennukseksi.

Palveluihimme kuuluu myös luonnolliset ripsien pidennykset

Nykyisin melkein jokainen kauneushoitola tai kosmetologi osaa laittaa ripsienpidennykset, ja siitä onkin tullut iso bisnes. Kosmetologeja koulutetaan niin yksityisissä kouluissa, kuin SKY –eli Suomen Kosmetologien yhdistys, -koulussa. Kaikki ovat varmasti päteviä. Ripsienpidennyksistä kuulee paljon eri palautetta, joillakin ne pysyy paremmin toisilla huonommin, ja tähän varmasti vaikuttaa oman ripsen laatu – eli mikäli oma ripsi on luonnostaan paksu tai ohut.

Kun ammattilainen laittaa sinulle ripsienpidennykset, kestää se noin 2 tuntia. 
Ripset voivat kestää jopa kahdeksan viikkoa, riippuen kuinka nopeasti omat ripsesi kasvavat. Irtoripsen materiaali on tehty synteettisistä, eli keinotekoisista raaka-aineista, jotta se kestää pidempään, lisäksi materiaali sopii paremmin myös allergisille. Ripsienpidennykset ovat terveydelle vaarattomat.

Ripsiä tulisi huoltaa kosmetologilla 2-4 viikon välein, koska niitä irtoaa aina luonnollisesti ja niitä voidaan korjata ammattilaisella. Mikäli haluat poistaa ripset kokonaan, on paras tapa käydä kauneushoitolassa, sillä ripset kyllä tippuvat itsestään ajan kuluessa yksi kerrallaan, mutta juuri tämän takia ripset saattavat näyttää epätasaisilta jos niitä ei poisteta kaikkia kokonaan. 

Ripsiä voi huoltaa niille suunnatulla harjalla jonka yleensä saat omalta kosmetologiltasi. Kun käytät pidennyksiä, ei sinun yleensä tarvitse laittaa ripsiväriä, koska ripset ovat itsessään näyttävät, mutta irtoripsiin voi laittaa ripsiväriä jos haluat. Vältä kuitenkin liian öljypohjaisia meikkejä silmillä, kuten luomella, kun sinulla on irtoripset.