Kasvot ovat jokaisen ihmisen sielun peili ja yksi tärkeämmistä osista huoliteltua ulkonäköä. Kasvojen puhdistushoidot auttavat ylläpitämään kaunista ja hehkuvaa ihoa, ja siksi vierailu kosmetologin luona kannattaa tehdä säännöllisesti.

Tarjoamme kokonaisvaltaiset kasvohoidot kaikenlaisille ihotyypeille. Taitava henkilökuntamme hoitaa kuntoon niin ihon pienet epäpuhtaudet kuin tulehtuneet ihohuokoset hellästi ja ammattitaidolla.

Ammattitaitoista kasvohoitoa kauneushoitolassamme

Palveluvalikoimaamme kuuluvat mekaaniset kasvohoidot, ultraäänikasvohoidot, timanttihionta sekä HydraFacial-kasvohoito. Tutustu palveluihimme ja varaa aika tapaamiseen ihon asiantuntijan kanssa – me osaamme suositella juuri oikean hoidon, joka soveltuu ihotyypillesi parhaalla mahdollisella tavalla. Katso kaikkien hoitojemme hinnat täältä.

Mekaaninen kasvohoito

Mekaaninen kasvohoito koostuu ihon esipuhdistuksesta, varsinaisesta puhdistuksesta sekä rauhoittavasta hoidosta. Esipuhdistuksessa iho valmistellaan varsinaista puhdistusta varten, ja rauhoittava naamio puhdistuksen jälkeen auttaa ihoa palautumaan puhdistuksen aiheuttamasta rasituksesta.

Mekaanisessa puhdistuksessa iho puhdistetaan nimensä mukaisesti ilman teknisiä apuvälineitä omin käsin. On tärkeää, että iho rentoutetaan ja pehmennetään edeltä käsin, jotta kosmetologi pääsee mahdollisimman hyvin käsiksi ongelmakohtiin.

Epäpuhtaudet poistetaan syvältä ihon kerroksista niin, että iho tuntuu pehmeältä ja raikkaalta jo muutaman päivän jälkeen. Vaikka mekaaninen puhdistus saattaa itse operaation aikana tuntua, se on erittäin tehokas ja takaa takuulla laadukkaan lopputuloksen.

Rauhoittava naamio puhdistuksen jälkeen virkistää ja rauhoittaa puhdistuksesta ärtynyttä ihoa. Naamion jälkeen iholle levitetään hoitovoide, joka edistää ihon palautumista. Haluatko tutustua myös jalkahoitoihimme?

Ultraäänihoito

Ultraäänikasvohoito on täysin kivuton vaihtoehto mekaaniselle kasvohoidolle. Ultraäänilaite puhdistaa ihon hellävaraisesti ja sopii sen vuoksi loistavasti asiakkaille, jotka kärsivät herkästä tai helposti ärtyvästä ihosta.

Aknea voi hoitaa ultraäänikasvohoidolla

Ultraäänihoito puhdistaa ihon syvältä pintakerrosten alta. Hoidon avulla ihon kaikki epäpuhtauden saadaan nousemaan pintakerroksiin, josta ne on yhtä lailla helppo ja nopea poistaa. Ultraäänihoidon avulla ihosta saadaan puhdistettua niin mustapäät ja huokosiin kertynyt tali kuin näppylät. UÄ-hoito on loistava apu myös ihon sairauksiin kuten esimerkiksi akneen tai atooppiseen ihoon.

Ultraääni syväkosteuttaa ihoa, joten kasvoja ei kiristele edes hoidon jälkeen. Hoitavat aineet imeytyvät syvälle ihosolukkoihin, poistavat kuollutta ihosolukkoa ja tällä tavalla uudistavat ihoa. Verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat ja iho kukoistaa terveenä.

Timanttihionta

Timanttihionta on loistava hoitokeino ihon sairauksien kuten esimerkiksi aknen lievittämisessä. Muihin hoitomuotoihin verrattuna timanttihoidon vahvuus on se, että sen vanhat esimerkiksi aknen aiheuttamat arvet ja muut epätasaisuudet saadaan silotettumaan ja iho kirkastumaan.


Timanttihionnassa käytetään hoitoon erikseen suunniteltua laitetta. Laite puhdistaa ihon hellävaraisesti timanttiterien ja alipaineimun avulla. Laite puhdistaa ja tasoittaa kasvojen juomuja ja maksaläiskiä, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi ikääntyvän ihon hoitoon.

Timanttihionta ravitsee ja elvyttää ihoa. Timanttisista teristä huolimatta laite on erittäin hellävarainen eikä tuota potilaalle lainkaan kipua. Hionnan ehdoton etu on se, että se sopii loistavasti myös herkkäihoisille tai henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta kasvohoidoista.

HydraFacial

HydraFacial-kasvohoito edustaa markkinoiden uusinta uutta. Hoito perustuu ihon puhdistukseen, kuorintaan, epäpuhtauksien poistoon ja jälkihoitoon eli rauhoittavien tehoaineiden levittämiseen puhdistuksen jälkeen.

HydraFacial on täysin kivuton ihonpuhdistusmenetelmä, joka tehdään tarkoitukseen erikseen suunnitellulla laitteella. Hoidon etu perustuu kivuttomuuden lisäksi siihen, että hoitoaineet saadaan imeytettyä syvälle ihosolukkoihin: HydraFacial-hoito kosteuttaa ihoa erityisen kokonaisvaltaisesti.

Hoitomenetelmän toinen etu on se, että se on erittäin tehokas ja nopea: yksi hoitokerta kestää lyhyimmillään vain puoli tuntia. Tässä ajassa ihosta imetään kaikki epäpuhtaudet ja mikrobit, jotka tukkivat huokosia ja aiheuttavat ihoon epätasaisuuksia ja pieniä tulehduksia.

Onnistunut hoito näkyy loistavina tuloksina jo seuraavana päivänä, sillä hoidon jälkeen iho ei punoita eikä kiristä. Tyytyväinen asiakas saa hoidon lopputuloksena hehkuvan ja persikkaisen ihon.