Kauniit ja hoidetut ripset ovat jokaisen naisen kaunein koristus
Ripsienpidennykset tuovat katseeseen uutta säihkettä

Ripsienpidennykset kasvattavat suosiotaan jatkuvasti: yhä useampi nainen haluaa korostaa silmien hehkua luonnollisella tavalla. Ripsien käsittely kauneusalan ammattilaisen käsissä tuo katseeseen syvyyttä ja kokonaan uutta ulottuvuutta, joten suomalaiset naiset ovat aivan oikealla tiellä kauneuden hoitamisen kanssa.

Hoitolamme palveluvalikoimaan kuuluvat niin ripsienpidennykset, volyymiripset kuin ripsien kestopigmentointi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme analysoi ja valitsee juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Tutustu tuotteisiimme ja varaa rohkeasti tapaaminen kosmetologin vastaanotolle.

Ripsienpidennys

Klassinen ripsienpidennys on monelle tuttu ja turvallinen tapa aloittaa seikkailu kauneudenhoidon maailmaan, mikäli tiedossa on elämän ensimmäinen tapaaminen kosmetologin vastaanotolla. Moni on jo ottanut ensiaskeleet kauneudenhoiton poluilla: ripsienpidennykset ovat kasvattaneet viime vuosina suosiotaan jopa siinä määrin, että tilausten määrä on ylittänyt uutiskynnyksen useaan otteeseen.

Pidennysten asentaminen on pikkutarkkaa hommaa: ne asennetaan yksitellen jokaiseen ripseen, joten työ on tehtävä erityistä huolta noudattaen. Käytössämme on parhaat välineet, joilla asiakkaamme saavat takuulaadukkaan lopputuloksen.

Mikäli olet epävarma siitä, mikä tuote korostaa kasvojesi parhaita piirteitä, kysy meiltä apua. Ammattitaitoinen henkilökuntamme valitsee juuri sinulle sopivat materiaalit ja kiinnitysaineet. Mikäli olet erityisen herkkäihoinen, käytämme tuotteita, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi silmien kuivuudesta tai erilaisista allergioista kärsiville.

Pidennyksistä kannattaa pitää hyvä huoli ja huoltaa ripset säännöllisesti. Ripsien keskimääräinen elinkaari on noin 4–12 viikkoa henkilöstä riippuen, joten uusi aika kosmetologille kannattaa varata viimeistään kahden kuukauden jälkeen ripsien asentamisesta. Asiantunteva kosmetologimme asentaa uudet pidennykset tippuneiden ripsien tilalle ja varmistaa, että katseesi säilyy säihkyvänä pitkälle tulevaisuuteen.

Volyymiripset

Volyymiripset ovat uusi, mullistava tapa saada silmiin erityistä säihkettä. Ripset on valmistettu erittäin kevyestä kuidusta, minkä ansiosta yhteen ripseen voidaan kiinnittää jopa 2–7 kuitua, kun tavallisissa ripsienpidennyksissä kuituja on vain yksi jokaista ripsiä kohden. Tästä syystä volyymiripset ovat loistava valinta sinulle, joka kärsit erityisen ohuista ja heikoista silmäripsistä.

Volyymiripset voidaan asentaa tavallisten ripsienpidennysten päälle, joten entisiä ripsiä ei tarvitse turhaan poistaa. Taitava henkilökuntamme analysoi ripsiesi laadun ja suosittelee tutkimuksen pohjalta juuri sinulle sopivan tuotteen, joka tuo ripsiisi uutta, ennennäkemätöntä tuuheutta

Volyymiripsiä huolletaan tavallisten ripsien tapaan, eli aika kosmetologimme vastaanotolle kannattaa varata viimeistää kahden kuukauden päähän ripsien asentamisesta. Voit sopia tapaamisen jo ensimmäisellä käyntikerralla: solmimme mielellämme pitkiä asiakassuhteita ja toivotamme kestokävijät aina tervetulleiksi hoitolaamme.

Pidennykset kannattaa hankkia ammattilaiselta

Ripsienpidennykset ovat käyneet viime vuosina suosituiksi Suomessa. Palvelu on rantautunut meille Euroopasta, missä ne ovat olleet jo vuosia erittäin suosittuja naisten keskuudessa.

Moni haluaa silmiinsä uutta säihkettä. Ongelma tulee kuitenkin vastaan, kun pistäytyy kauneushoitolan verkkosivuilla: hinnat saattavat säikäyttää, sillä uusien ripsien asennuksesta pyydetään tavallisesti yli sata euroa. Mistään ilmaisesta huvista ripsienpidennyksessä ei ole kyse. Ripsiä saa helposti myös vapailta markkinoilta itse asennettavaksii huomattavasti hoitoloita huokeampaan hintaan. Moni päätyy ostamaan ripsiä ja liimaa esimerkiksi nettikaupasta ja kokeilemaan kosmetologin taitoja itse.

Ripsien asentaminen itse ei kuitenkaan ole täysin ongelmatonta saati ongelmatonta. Yhä useampi hankkiutuu lääkärin pakeille tulehtuneiden tai ärtyneiden silmien vuoksi, ja syy saattaa löytyä nopeasti itse asennetuista pidennyksistä.

Ripsienpidennyksessä käytettävä liima aiheuttaa monelle allergisia reaktioita. Vaikka aiempia allergioita ei olisi, liimassa olevat vahvat aineet ärsyttävät ihoa helposti. Pidennyksistä aiheutuneet silmäongelmat ovat lääkäreille jo Suomessakin tuttu vaiva. Itse liiman lisäksi ongelmia saattavat aiheuttaa pidennysten poistoissa käytetyt aineet. Pahimmillaan väärien aineiden käyttö saattaa johtaa siihen, että omat ripset eivät enää kasva.

Silmien hoitamattomat tulehdukset voivat aiheuttaa pysyviä arpeutumia sarveiskalvoon. Näin saattaa käydä esimerkiksi silloin, jos käyttää piilolinssejä eikä hakeudu lääkäriin silmätulehduksen ensimmäisten oireiden ilmaannuttua. Jos tulehdus on päässyt syntymään, silmämeikin ja piilolinssien käyttö pitäisi jättää kokonaan pois siksi aikaa, kunnes silmät ovat täysin parantuneet.

Kosmetologi pitää terveydestä huolen

Jos ripsienpidennys on ajankohtaista, kannattaa ehdottomasti kääntyä kosmetologin puoleen. Monet ovat aiheuttaneet silmilleen pysyviä vaiurioita sillä, että ovat itse asentaneet ripsienpidennykset. Pidennyksessä käytettävät kiinnitysaineet saattavat pahimmillaan aiheuttaa silmiin tulehduskierteen, ja siksi on tärkeää antaa pidennys ammattilaisen käsiin.

Ammattilainen osaa tehdä ripsienpidennykset ammattitaidolla. Asennuksessa on tärkeää noudattaa hyvää hygieniaa, jotta terveysongelmilta vältytään. Kosmetologilla on liimoista ja pidennysten kiinnityksessä käytettävistä aineista vahva osaamis- ja kokemuspohja, jonka perusteella hän osaa valita kullekin asiakkaalle parhaiten soveltuvan kiinnitysaineen. Kaikki liimat eivät suinkaan ole vaarallisia, ja siksi on tärkeää luottaa ammattilaisen taitoihin ja suosituksiin.

Jos asiakas kärsii esimerkiksi allergioista, kosmetologi osaa etsiä allergitestatun tuotteen, joka aiheuttaa ärsytyksiä vain harvoin. Kosmetologi osaa myös huoltaa pidennykset oikeaoppisesti kuntoon säännöllisin väliajoin. Pidennysten laitattaminen ja huollattaminen ammattilaisella on panostus omaan terveyteen, joten palvelusta kannattaa maksaa – terveyden kustannuksella ei kannata leikkiä, sillä se saattaa lopulta käydä kalliiksi.

Säihkysilmät syntyvät ripsien avulla

Uudet ripset tuovat olemukseen hehkua ja katseeseen syvyyttä. Siksi ripsienpidennykset kasvattavat suosiotaan koko ajan. Itsestään ja ulkonäöstään huolehtimisessa ei ole mitään väärää, haluaahan jokainen näyttää parhaalta versiolta itsestään.

Kosmetologien tekemät ripsienpidennykset kasvattavat suosiotaan suomalaisnaisten keskuudessa jatkuvasti, ja tämä on erittäin suotuisa trendi: kotona tehtävien pidennysten määrä on vähentynyt, kun on huomattu, että kosmetologin asentamat ja huoltamat ripset ovat hinnastaan huolimatta terveyden kannalta paras vaihtoehto.

Jos kosmetologin tekemä pidennys käy liiaksi kukkarolle, ripsien kestovärjäys on hyvä ja huokea vaihtoehto, jolla saa silmiin uutta ilmettä. Värjäys kestää ripsissä noin puolitoista kuukautta, minkä jälkeen ripset on hyvä käydä värjäyttämässä uudelleen. Värjäyksen hinta ei juuri päätä huimaa, sillä useimmat hoitolat tarjoavat palvelua reilulla kympillä.

Jos kuitenkin päädyt asentamaan silmiisi pidennykset, kannattaa homma jättää ammattilaisen käsiin. On helppo olla tyytyväinen, kun silmiin saa pilkettä ammattilaisen osaavissa käsissä. Palvelu on yksilöllistä, sillä koulutettu kosmetologi valmistaa juuri sinulle räätälöidyn ripsipaketin yksilöllisesti ja silmien terveydestä huolehtien.

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on helppo tapa korostaa silmiä ilman kemikaaleja: kestopigmentointi kestää nimensä mukaisesti vettä ja meikinpoistoaineita, joten aamulla ei tarvitse varata erikseen aikaa meikkaamiselle ennen lähtöä töihin.

Kestopigmentoinnilla korostetaan tavallisesti kulmien, luomien ja silmien väriä. Pigmentti haalistuu luomista tavallisesti 2–5 vuoden kuluessa, sillä sitä ei tehdä yhtä syvälle ihosolukkoihin kuin esimerkiksi tatuointia. Ripsissä pigmentti poistuu luonnollisesti ripsien uusiutumisen myötä.

Kestopigmentti sopii sinulle, joka haluat korostaa silmiesi luonnollista ilmettä ja korostaa kasvojesi parhaita piirteitä luonnollisella tavalla. Kestopigmentissä on omat hyötynäkökulmansa, ja tästä syystä esimerkiksi urheilijat suosivat kestopigmenttiä: ripsivärit eivät sovi rankan treenin ystäville, sillä iho hikoilee ja rasvoittuu jatkuvan treenaamisen vuoksi, ja siksi hipiä täytyy pitää puhtaana erityisen huolellisesti. Myös allergikot ovat saaneet kestopigmentistä avun moneen ongelmaan, sillä se ei meikeissä käytettävien kemikaalien tavoin ärsytä ihoa.

Kestopigmentti on loistava valinta henkilöille, joille kauneudenhoito on luonnollinen osa omaa elämää, mutta aika tai resurssit eivät riitä päivittäiseen meikkaamiseen. Unohda piinalliset hetket peilin edessä ja anna ammattilaistemme pitää huolta kauneudestasi.