Karvanpoisto sokerointi tai vahaus

Sokerointi ja karvanpoisto Joensuussa

Tältä sivulta löydät Joensuun suosituimmat kauneushoitolat helposti yhdestä ja samasta paikasta, jotka tarjoavat sokerointia tai vahausta. Olemme lisänneet myös arvosteluja ja kokemuksia yrityksistä ja pääset katsomaan niitä helposti klikkaamalla “Katso arvostelut” -linkkiä. Jos haluat katsoa muita kauneusalan palveluita, niin ne löytyvät oikeasta sivupalkista tai sivun päävalikosta.

Parhaat kauneushoitolat sokerointiin

Kauneushoitola Joenkimallus

Kauneushoitola Joenkimallus on penttilänrannassa sijaitseva kauneushoitola jossa sinua palvelee ammattitaidolla SKY-kosmetologi Hanna Nuutinen. Palveluihin kuuluu mm. Erikois- ja peruskasvohoidot, jalkahoidot, sokeroinnit ja ripsienpidennykset.

Penttilänkatu 35 B (liiketila 1), 80220 Joensuu
0504351354
Sopimuksen mukaan
Siirry kotisivuille.

Kullan Kaunistava Kosketus

Kauneushoitola Kullan Kaunistava Kosketus tarjoaa kokonaisvaltaisia kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita sekä kasvohoitojen että kehonhoitojen alueilla. Tule rentoutumaan, kaunistautumaan ja hoitamaan kehoasi monelaisilla eri hoitomuodoilla, joita löydät tarkemmin esiteltyinä sivuiltamme.

Vaikka kauneus lähteekin sisältämme, voimme vaikuttaa siihen onneksi hyvin pitkälle myös ulkoapäin. Rentoutunut ja tasapainoinen keho huokuu kaunista hehkua, joita hoidoillamme pyrimme vahvistamaan.Laadukkaat tuotesarjat yhdistettyinä tehokkaisiin hoitoihin tuovat takuulla tilaa kauneudelle.

Suvantokatu 12, 80100 Joensuu
040 534 8138
ma-pe 9-17
Siirry kotisivuille.

Joannas Beauty

Joanna’s Beauty tarjoaa kattavan valikoiman kauneudenhoitopalveluja sekä ripsikoulutuksia lähellä Kuusankosken keskustaa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kyminkatu 2, 45700 Joensuu
050 406 5022

Siirry kotisivuille.

Salonki Hehku

Kauneushoitola Salonki Hehku tuo Joensuun alueelle korkeatasoisia kauneuspalveluita, jotka on suunnattu naisille jotka arvostavat osaavaa ammattitaitoa ja tuloksellista ihonhoitoa ilman monimutkaisia rutiineja.

Niskakatu 30, 80100 Joensuu
050 5303559

Siirry kotisivuille.

Anilla Vanilla

Anilla Vanilla on hajusteeton kauneushoitola, joka käyttää hoidoissa laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Kokonaisvaltainen näkemys ihonhoitoon on yritykselle tärkeää. Monipuolisesta palveluvalikoimasta löytyvät myös led-valohoidot iho-ongelmien hoidon tueksi.

Penttilänkatu 35 B, 1. krs, 80220 Joensuu
045 7873 9192
Sopimuksen mukaan
Siirry kotisivuille.

Kauneushoitola Liisi Eliisa

Katso arvostelut

Sky- Kosmetologit Liisi Turpeinen ja Hanna Häkki. Kauneushoitola Liisi Eliisa Tarjoaa kauneudenhoito palveluita koulutetulla ammattitaidolla. Palvelu tarjonnassa: Perus- sekä erikoiskasvohoidot, Sokeroinnit, Käsi- ja jalkahoidot, Ehostus, ripsienpidennykset klassinen sekä volyymi. Tervetuloa rentoutumaan!

Karjalankatu 8, 520 Joensuu
044 292 1012

Siirry kotisivuille.

Parturi-Kampaamo Visio4

Katso arvostelut

Visio4:ssä sinua palvelee neljä ystävystä, huippuosaajaa yli 20 vuoden ammattitaidolla jotka rakastavat työtään ja kouluttautuvat mahdollisimman paljon, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa.
Meille on tärkeää palvella sinua yksilöllisesti, juuri sinun persoonallisuutesi huomioiden. Inspiroidumme väreistä, muodista, ympärillämme olevasta elämästä, kaikesta kauniista.

Torikatu 17, 80100 Joensuu
013 229 900

Siirry kotisivuille.

Kauneushoitola Armilla

Katso arvostelut

Joensuun Rantakylässä sijaitseva Kaunis ja HyväOlo Armilla on täydellinen pakopaikka sinulle, joka haluat hemmotella itseäsi vaikkapa virkistävällä kasvohoidolla, hyvää tekevällä jalkahoidolla tai rentouttavalla hieronnalla.

Palveluihimme kuuluvat myös mm. ripsien ja kulmien värjäykset ja kulmien muotoilu, karvanpoistot ja meikkaukset. Erikoishoidoista meillä on tarjolla mm. vyöhyketerapia, nuadboran, aromaterapia, intialainen päänhieronta sekä kosmeettinen akupunktio.

Puronsuunkatu 1 A, 2.krs, 80160 Joensuu
050 413 2784
ma-pe 9-17
Siirry kotisivuille.

Kauneushoitola RosaLinda

Kauneushoitola RosaLinda on toiminut vuodesta 2009. Kauneushoitola RosaLinda tarjoaa kauneudenhoitopalveluita, ihonhoidon ohjausta, ihonhoitotuotteita sekä meikkejä. RosaLinda toimii myös rakennekynsi ja käsienhoitotuotteiden sekä ripsienpidennystarvikkeiden maahantuojana sekä kouluttajana. Juliana Nails on laadukas itävaltalainen ammattilaistuotesarja. Lisätietoja kohdasta maahantuonti ja koulutus.

Teemme myös kotikäyntejä. Ilolla ja ammattitaidolla Teitä palvelee SKY- kosmetologi Maria Wolff . Tervetuloa tutustumaan kauneushoitola RosaLindaan

Kauppakatu 15 A 2 krs, 80100 Joensuu
045 349 3315
ma-pe 9-17
Siirry kotisivuille.

Kauneushoitola Aito

Katso arvostelut

Olemme uusi, ekologista toimintaa arvostava kauneushoitola Joensuussa. Meillä on monipuolista osaamista sekä vahva kokemus alalta. Tarjoamme Sinulle ihania ja hemmottelevia hoitoelämyksiä luonnonkosmetiikalla. Hoidot teemme aina yksilöllisesti ja sydämellä. Kokonaisvaltaista hyvinvointia päästä varpaisiin.

Teollisuuskatu 15, 80100 Joensuu
040 037 7355
ma-pe 10-16:30
Siirry kotisivuille.

Golden Beauty

Kauneushoitola Golden Beauty on monipuolinen kosmetologipalveluiden tarjoaja Joensuussa. Autamme asiakkaitamme yksilöllisesti päivittäisen kauneuden ylläpitämisessä. Vuonna 1989 perustettu hoitolamme palvelee asiantuntevasti lähes 30 vuoden kokemuksella.

Sepänkatu 35 B, 80100 Joensuu
013 227 904
ma–pe 9–17
Siirry kotisivuille.

Kauneushoitola Kleopatra

Hyvän olon keskus Kleopatra on toiminut jo 25-vuotta kauneudenhoitoalan ammattilaisena. Olemme saaneet olla mukana kehittämässä alaamme sekä vastaamassa asiakkaidemme kauneustavoitteisiin. Käytössämme ovat ajankohtaiset hoitomenetelmät sekä uusimmat työvälineet.

Kauppakatu 10, 80100 Joensuu
050 552 7444
ma-pe klo 9-17, la 9-14
Siirry kotisivuille.

Eco Beauty

Kauneushoitolamme on erikoistunut ekologiseen kauneudenhoitoon luonnonkosmetiikalla ja haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja puhtainta kosmetiikkaa. Kauneushoitolassamme voit nauttia lempeistä hoidoista rauhallisessa ja kiireettömässä ympäristössä.
Tavoitteenamme on tarjota sinulle kokonaisvaltainen ja rentouttava hoitoelämys, jonka aikana keskitymme pelkästään sinun hyvinvointiisi. .

Koskikatu 7 (Carelicumin sisäpiha), 80100 Joensuu
040 043 3643
ma-pe 0-19:30, la 10-15
Siirry kotisivuille.

Beauty Box

Tarjoamme Sinulle kiireettömän ilmapiirin Joensuun keskustan tuntumassa, jossa voit rentoutua mm. hemmottelevan kasvohoidon, jalkahoidon tai intialaisen päähieronnan aikana.

Länsikatu 15 (Tiedepuisto), rak. 3B, katutaso, 80110 Joensuu
050 442 23 23
ma-pe 9-17, muina aikoina sopimuksen mukaan.
Siirry kotisivuille.

Kauneushoitola MB

20-vuoden ajan olemme tarjonneet asiakkaillemme monipuolisen valikoiman kauneushoitolapalveluita. Meillä työskentelevät aina koulutetut ja ammattitaitoiset kosmetologit. Pidämme yllä ammattitaitoa kouluttautumalla jatkuvasti ja näin meillä on aina tarjota sinulle ajan uusimat trendit ja tietotaidot.

Torikatu 14, 80100 Joensuu
010 4232840
ma-pe 10-18, la 10-14
Siirry kotisivuille.

Kauneushoitola Jaana

Kauneushoitola Jaana on perustettu Joensuuhun syksyllä 2012. Palveluihimme kuuluvat kattavasti erilaiset kauneudenhoidot, kuten rakennekynnet, ripsenpidennykset sekä kasvojen, käsien ja jalkojen hoidot. Olemme panostaneet erityisesti käytettävien tuotteiden laatuun, ja valikoimasta löydät myös tuotteet kotiin. Olipa toiveinasi loistaa arjessa tai juhlassa, hoidoistamme löydät varmasti sopivan vaihtoehdon juuri Sinulle!

Koulukatu 20, 80100 Joensuu
0458064260
ma-pe 9-17, muina aikoina sopimuksen mukaan.
Siirry kotisivuille.

Hyvänolon Keskus

Katso arvostelut

Hoitolamme sijaitsee keskeisellä paikalla Joensuun ydinkeskustassa. Meiltä saat monipuolisia palveluita kauneuteen ja hyvinvointiin. Tarjontaamme kuuluu kosmetologipalvelut, rakennekynnet, parturikampaamo sekä solarium. Tutustu palveluihimme linkkien avulla!

Kauppakatu 8, 80100 Joensuu
050 559 6677
Sopimuksen mukaan
Siirry kotisivuille.

Pisara kauneutta

Katso arvostelut

Pisara kauneutta tarjoaa monipuolisen valikoiman kauneushoitoja Joensuussa. Soita tai varaa aika ajanvarauspalvelumme kautta. Tervetuloa hemmoteltavaksi!

Impilahdenkatu 6 A, 80200 Joensuu
045 804 6262
ti–pe 10:00 – 17:00
Siirry kotisivuille.

Löydä sopiva palvelu

Kauneudenhoito on ennalta ehkäisevää terveydenhoitoa

Tiesitkö, että kauneudenhoito on myös ennalta ehkäisevää terveydenhuoltoa? Jos et, niin nyt viimeistään tiedät sen. Esimerkiksi jalkojen hemmotteluhetki on muutakin kuin kauneuden hoitoa. Kovettumat, epätasaiset varpaankynnet ja kuiva iho, nämä kaikki altistavat jalat erilaisille vaivoille ajan myötä, ellei niitä huolleta säännöllisesti. Käytämme jalkoja päivittäin ja harmillista on, että juuri niiden hyvinvointia laiminlyödään harmillisen usein.

On arjen luksusta päästä kauneushoitolaan nauttimaan ammattilaisen suorittamasta jalkahoidosta. Vaikka nykyään on saatavilla kotikäyttöön jalkojen hoitoon tarkoitettuja välineitä, niin siitä huolimatta ammattilaisen tekemässä jalkahoidossa käynti on suositeltavaa. Tämä tarve korostuu varsinkin silloin, jos jaloissa on känsiä tai varpaankynnet ovat paksuuntuneet. Koulutuksen saaneet ammattilaiset suorittavat tarvittavat hoitotoimenpiteet asian mukaisilla välineillä. Jaloissa on myös runsaasti erilaisia pieniä lihaksia, joten jalkojen anatomian hyvä tuntemus on hyödyksi jalkahieronnassa.

Täydelliseen jalkahoitoon sisältyy myös jalkahieronta, jonka voi viimeistellä halutessaan UV-kestolakkauksilla. Nyt näin kesäaikaan on viimeistään hyvä hetki tulla nauttimaan tästä arjen luksuksesta. Meiltä on mahdollista ostaa myös lahjakortteja verkkokaupasta. Ilahduta läheistäsi ja osta hänelle elämys, joka tekee kevyen ja rentoutuneen olon.

Paljon kehutut ja suursuosion saaneet ripsipidennykset meiltä

Etsitkö osaavaa ja koulutettua ripsienpidennysten tekijää Joensuussa? Etsinnät voit lopettaa nyt saman tien, sillä kauneushoitolassamme työskentelee kokeneet ja koulutetut ripsipidennysten ammattilaiset. Kuvagalleriasta voi nähdä asiakkaillemme tehtyjä ripsipidennyksiä.

Tällä hetkellä meillä on menossa hintakampanja. Saat meiltä uudet ripset ja niiden huollon yhteishintaan 120 € (normaalisti 160 €). Valitsemme asiakaskohtaisesti ja asiakasta kuunnellen juuri sopivan ripsityypin, mikä sopii parhaiten. Meiltä on saatavilla 8 millimetrin pituudesta jopa 17 millimetriin asti ripsipidennyksiä. Tärkeintä on kuitenkin mahdollisimman kaunis ja luonnollinen lopputulos, joka miellyttää erityisesti asiakasta. Jokaiset ripsipidennykset suunnitellaan yksilöllisesti ja siihen kannattaa varata hieman aikaa, jotta lopputulos on täydellinen. Täällä meillä kokeneet ripsitaiteilijamme ovat tehneet jo satoja ripsipidennyksiä uskolliselle asiakaskunnallemme, joten meillä asiakkaat ovat kokeneessa käsittelyssä. Meidän palveluihin ollaan oltu erittäin tyytyväisiä ja meille on kehittynyt vakituinen asiakaskunta. Meillä käydään säännöllisesti huollattamassa pidennyksiä. Kuvagalleria puhukoon puolestaan.

Kasvohoidot ehkäisevät kasvojen ihon ikääntymismuutoksia ja hoitavat ihon eri ongelmia

Meidän hoitolan kasvohoidot ovat suosittuja. Käytämme ammattilaissarjojen kosmetiikkatuotteita, joita ei perusmarketeista saa, joten iho saa todellisen hemmotteluhetken. Kasvohoito valitaan iän ja ihotyypin mukaan, sillä kaikki eivät voi sopia kaikille. Ihotyyppejä on erilaisia. Paras ja täydellisin kasvohoito on koulutetun kosmetologin suorittama, sillä ihon hoidon ammattilainen osaa analysoida ihotyypin ja valita sen mukaan parhaan kasvohoitovaihtoehdon.

Tavallinen peruskasvohoito sisältää meillä alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihon puhdistuksen, hoitavan ampullin, kasvohieronnan ja naamion. Hoito täydennetään vielä hoitavalla seerumilla ja kotiin annetaan mukaan näytepakkaus meillä myytävistä tuotteista. Peruskasvohoidon lisäksi meiltä on mahdollista saada erikoiskasvohoitoja, jotka ovat suunniteltu sellaisille ihotyypeille, jotka kaipaavat erityistä huolenpitoa. Esimerkiksi kuivalle ihotyypille suositeltavin vaihtoehto on tehokkaasti kosteuttava kasvohoito, joka pitää sisällään hierontaa. Hieronta auttaa hoitavien aineiden imeytymistä ihon syvempiin kudoksiin. Ikääntyvälle iholle on mahdollista saada Anti Age -kasvohoitoja, jotka pitävät sisällään ihoa hoitavia ainesosia. Anti Age -kasvohoidot ennaltaehkäisevät ikämuutoksia ja häivyttävät jo ihoon kehittyneitä uurteita vilkastuttaen ihon aineenvaihduntaa. Kaikki kasvohoitomme ovat sellaisia, jotka ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä ja tekevät hyvää iholle niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Hoitavien voiteiden ainesosat voidaan myös imeyttää syvempiin ihon kerroksiin ultraäänilaitteen avulla, jota hyödynnämme useissa kasvohoidoissa.

Sokerointi Joensuussa

Sokerointi, eli karvanpoisto sokerimassan avulla, on yksi vanhimpia karvanpoistomenetelmiä. Tämä neljä tuhatta vuotta vanha Lähi-idän ihme juontaa juurensa muinaisen Persian alueelle. Sokerointi on luonnonmukainen, sekä ennen kaikkea vahahoitoja pehmeämpi tapa karvojen poistoon. Toisin kuin usein on vahahoitojen kanssa, ei sokeri vahingoita elävää ihosolukkoa, vaan puhdistaa ihon vain kuolleesta solukosta. Sokerimassa tarttuu karvaan ja se poistetaan ilman ihovaurioita – ja se on näin ollen huomattavasti muita menetelmiä kivuttomampi. Tämän ansiosta se soveltuu erinomaisesti laajemman alueen karvanpoistoon, tai herkille intiimialueille.

Sokeroinnissa alue talkitaan ensin huolellisesti. Tämä varmistaa, että sokerimassa ei tartu ihoon. Karva poistetaan huoneenlämpöisellä sokerimassalla, joten pelkoa palovammoista ei tällä tekniikalla ole. Sokerimassa hierotaan vastakarvaan ja karva vedetään pois kasvusuuntaan. Ammattilaisen käsissä karva ei katkea ja irtoaa varmasti.

Sokerimassa on vesiliukoista, jonka ansiosta jälkien siivoaminen on hyvin helppoa. Sokerimassaa ei myös ole tarvinnut testata eläimillä. Massa on myös luonnonmukaista: tavallisesti massa tehdään sokerista, vedestä ja sitruunamehusta, siis aivan tavallisista ruokakaapeista löytyvistä luonnollisista ruoka-aineista. Sitruunamehu rikkoo sokerin kiderakenteen antaen sille kimmoisan, vahamaisen muodon. Perinteiset, tuhansia vuosia vanhat reseptit ovat edelleen käyttökelpoisia, eikä pyörää ole tarvinnut keksiä uudelleen.

Kenelle sokerointi sopii?

Sokerointi antaa hieman vapautta poistettavan karvan pituuden suhteen. Sokeroinnilla onnistuu myös lyhyemmän karvan poisto, mutta usein toiveena on vähintään 5 mm pituus. Liian pitkä karva ei kuitenkaan voi olla. Tarvittaessa karvat voidaan leikata sopivan pituiseksi poistoa varten, mutta karvan kasvamisen odottaminen on pitkällistä puuhaa. Karvoja ei siis kannata siistiä etukäteen ennen karvanpoistoa.

Sokerointi sopii sukupuolesta riippumatta kaikille karvojensa kanssa kamppaileville. Sillä voi poistaa karvat kainalokarvoista kiveksiin ja kulmakarvoista viiksiin. Ylähuulen karvoitus saattaa olla myös arka paikka naiselle, mutta sokerointi on tässäkin ensiluokkainen valinta, sillä iho ei punoita oikeaoppisen, ammattilaisen suorittaman sokeroinnin jälkeen.

Sokerointi hinta

Sokeroinnin hinta vaihtelee työn keston ja määrän mukaan. Ylähuulen tai kulmien siistiminen verottaa lompakkoa parikymppiä, mutta brasilialaisen sokeroinnin ja säärien yhdistelmästä voi varautua maksamaan viisi kertaa enemmän. Erilaisia paketteja on tarjolla aina satasien hemmotteluhoitoihin asti, jossa karvat siistitään muun hoivan yhteydessä.

Brassivahaus ja karvanpoisto

Brasilialaista karvanpoistoa, eli brassia, tarjotaan kosmetologien hinnastoissa usein erikseen. Brasilialaisessa karvat poistetaan intiimialueilta kokonaan häpykummulta pakaravakoon saakka. Yleensä häpykummulle jätetään pieni kiitorata muistoksi. Kolmen vartin sessio kustantaa muutaman kympin ja tämä tulisi toistaa reilun kuukauden välein. Ensimmäinen kerta vie tavallisesti hieman pidempään kuin myöhemmät sessiot.

Sokeroinnin jatkohoidot ovat yleensä ottaen muutoinkin nopeampia ja entistä kivuttomampia. Takaisin kasvava karva on hennompaa kuin poistettu, ja sen irrottaminen onnistuu sokerimassan avulla vaivatta. Kasvava karva on esimerkiksi ajellun karvan sänkeen verrattuna huomattavasti utuisempaa. Poistoväli saattaa myös kasvaa ajan kuluessa, sillä karvat kasvavat hitaammin ja hitaammin säännöllisen hoidon jatkuessa. 

Muut kauneushoitolapalvelut

Sokerointihoitoja tarjotaan useissa kosmetologipalveluita tarjoavissa liikkeissä, sekä myös kylpylöissä ja hotelleissa. Varmista huolettoman karvattomat lomapäivät ennen matkaa, tai anna vaikka lahjaksi lahjakortilla. Jos pelkkä karvanpoisto vaikuttaa lahjana laihalta, voit liittää sen satumaisen hemmottelupaketin yhteyteen. Kauneushoitoloissa on tarjolla esimerkiksi käsihoitoja, jalkahoitoja ja kasvohoitoja, ehkä myös meikkauksia ja muita ihohoitoja. Käsihoidon aikana kädet tavallisesti puhdistetaan, kuoritaan, kynsinauhat siistitään ja käsiä hoivataan kokonaisvaltaisesti voiteilla ja hieronnoilla. Halutessasi kynnet lakataan lopuksi. Jalkahoidossa eli pedikyyrissä jalan kovettumat hiotaan, jalkojen kynnet siistitään kynsinauhoja myöten, jalkoja hierotaan ja jalkojen ihoa voidellaan.

Jalkahoidon voi myös kruunata kynsilakalla. Kasvohoidossa kasvojen iho saadaan kukoistamaan erilaisilla voiteilla ja menetelmillä. Rentouttava kasvohieronta kruunaa hetken kuin hetken.